Регламентний комітет Ради розглядає подання на Лозового

Регламентний комітет Ради розглядає подання на Лозового

Укрінформ
Комітет ВР з питань Регламенту розпочав розгляд подання ГПУ про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від «Радикальної партії» Андрія Лозового. 

На засіданні, окрім представників комітету, присутні генпрокурор Юрій Луценко, а також Лозовий, повідомляє кореспондент Укрінформу.

4 липня генеральний прокурор Юрій Луценко висловив сподівання на розгляд Верховною Радою у наступний четвер, 13 липня, подань на зняття недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності 6 народних депутатів. Він нагадав, що на цьому тижні комітет має завершити процедуру розгляду подань і надати висновки Голові парламенту.

Читайте також: НАБУ і САП: доказів проти Дейдея достатньо для позбавлення недоторканності

Комітет Верховної Ради з питань Регламенту та організації роботи парламенту не підтримав подання ГПУ щодо депутата Олеся Довгого, визнавши, що докази Генпрокуратури є недостатніми. Комітет також не підтримав подання Генпрокуратури щодо депутата Євгена Дейдея з аналогічним формулюванням.

21 червня Луценко повідомив, що вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Лозового, в діях якого вбачаються ознаки умисного ухилення від сплати податків у розмірі 1 млн 846 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-