Україна зобов'язується повністю виконувати всі критерії реформ - Порошенко

Україна зобов'язується повністю виконувати всі критерії реформ - Порошенко

Укрінформ
Україна повністю виконає взяті на себе зобов'язання щодо реформування країни та Угоду про асоціацію з ЄС.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час спільної заяви для ЗМІ у Брюсселі з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Україна зобов'язується повністю виконувати всі критерії реформ і Угоду про асоціацію. І дуже важливо, аби ми продовжували впроваджувати реформи попри війну і дуже непросту безпекову ситуацію в країні", - сказав Порошенко.

Він додав, що був радий можливості обговорити це з Дональдом Туском і скоординувати дії, аби повернути мир в Україну і стати навіть більш ефективними.

Порошенко зазначив, що наразі Україна повністю попрощалася з Російською імперією та Радянським Союзом, а Польща та інші країни Східної Європи зробили це 25 років тому. "Тому тепер ми максимально стараємося задля того, аби також за дуже короткий проміжок часу впоратися з усіма реформами, з якими ви впоралися, використовуючи ваші експертні знання, які ми дуже цінуємо", -  підкреслив Президент.

У цьому контексті він акцентував увагу на тому, що під час чергового саміту Україна-ЄС, який 13 липня проходитиме у Києві, відбудеться "повністю відверте обговорення того, що ми вже досягли і які наші плани на прийдешні роки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-