Геращенко анонсувала засідання РНБО, де розглянуть реінтеграцію Донбасу

Геращенко анонсувала засідання РНБО, де розглянуть реінтеграцію Донбасу

Укрінформ
Найближчим часом відбудеться засідання РНБО, на якому буде розглянуто напрацьований робочою групою законопроект про деокупацію і реінтеграцію Донбасу.

Про це повідомила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

"Сьогодні ми (робоча група щодо доопрацювання законопроекту про деокупацію і реінтеграцію Донбасу - ред.) працювали кілька годин, дошліфовуємо певні дискусійні моменти законопроекту "Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей України". Найближчим часом відбудеться РНБО, де буде розглянуто цей законопроект і прийнято остаточне рішення", - написала Геращенко.

Вона поінформувала, що за дорученням Президента України, разом з експертами і секретаріатом РНБО робота над цим проектом триває "певний час".

"Важливо: Україна залишається відданою політико-дипломатичному шляху врегулювання війни на Донбасі, інспірованої РФ, при цьому ми боремося за деокупацію і повернення територій. Саме це і є філософією законопроекту", - наголосила перший заступник Голови Верховної Ради. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-