Олбрайт підкреслила важливість надання Україні оборонної зброї

Олбрайт підкреслила важливість надання Україні оборонної зброї

Укрінформ
Голова Ради директорів Національного демократичного інституту США, колишній державний секретар США Мадлен Олбрайт наголосила на важливості надання Україні оборонної зброї.

Про це йшлося під час зустрічі Президента України Петра Порошенка з делегацією Національного демократичного інституту США на чолі з Олбрайт, повідомляє прес-служба Глави держави.

“Мадлен Олбрайт наголосила на важливості надання Україні оборонної зброї з метою забезпечення законного права суверенної держави на самооборону відповідно до статті 51 Статуту ООН”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Порошенко висловив вдячність американській стороні за послідовну підтримку України у протидії російській агресії та реалізації демократичних реформ в нашій країні.

Президент поінформував представників НДІ про подальше загострення ситуації на Донбасі через провокаційні дії Росії та контрольованих нею бойовиків.

У зв'язку з цим було відзначено необхідність збереження санкцій щодо Росії до повного виконання Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України включно з Кримом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-