НАЗК знову перенесло затвердження результатів перевірок е-декларацій міністрів

НАЗК знову перенесло затвердження результатів перевірок е-декларацій міністрів

Укрінформ
Нацагентство з питань запобігання корупції перенесло затвердження результатів перевірок е-декларацій членів уряду на 31 травня, оскільки пізно отримало необхідні документи.

Про це заявила журналістам голова НАЗК Наталія Корчак, додавши, що не всі його члени НАЗК мали змогу ознайомитися з результатами, повідомляє кореспондент Укрінформу..

"Інформаційні довідки сьогодні буквально за дві години були надані нам членами  Національного агентства. Я фізично не маю можливості опрацювати нові документи. Не можна такі важливі питання внести за дві години, бо так комусь захотілося. Що обговорювати? Результат - це констатація: наявність чи відсутність складу правопорушення. Це наше перше рішення, а значить, ми не можемо помилитися в частині хоча б його формулювання ", - сказала Корчак.

Вона повідомила, що проекти відповідних рішень стосовно результатів повної перевірки е-декларацій урядовців сьогодні будуть надані для ознайомлення членам Громадської ради при НАЗК, а завтра о 16 год. відбудеться засідання, до порядку денного якого буде внесено їх затвердження.  

"У нас це буде єдине питання", - підкреслила Корчак. 

Як повідомляв Укрінформ, проект рішення про затвердження результатів повної повірки е-декларацій міністрів було внесено на засідання НАЗК відбулося 25 травня, однак розгляд цього питання перенесли на 30 травня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-