ПутінТБ

ПутінТБ "перекриють кисень" на окупованому Донбасі - Турчинов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що проект блокування сепаратистського та російського телерадіомовлення в зоні АТО готовий до реалізації.

Про це він повідомив під час засідання Національного координаційного центру кібербезпеки, інформує прес-служба Ради національної безпеки і оборони України.

"Інформаційна агресія - одна з найнебезпечніших складових гібридної війни, яку веде проти нас Росія. Тому блокування деструктивного впливу сепаратистської та російської інформаційної пропаганди в зоні проведення АТО - одна з наших пріоритетних задач", - наголосив Турчинов.

За його словами, керівництво Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації доповіло про детально розроблений проект інформаційного захисту, "який дозволить заблокувати антиукраїнське телерадіомовлення вздовж лінії розмежування в зоні проведення АТО".

Зважаючи на невідкладність реалізації цього завдання, Секретар РНБО України звернувся до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з пропозицією виділити з резервного фонду уряду фінансові ресурси, необхідні для реалізації проекту.

"Запропоноване Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації обладнання - українського виробництва, воно ефективно вирішує покладені на нього завдання та на порядок дешевше за іноземні аналоги", - відзначив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-