Гройсман анонсував

Гройсман анонсував "перезавантаження" 10 міністерств

Оновлено
Укрінформ
Уряд найближчим часом втілить у життя низку кроків щодо підвищення спроможності міністерств у рамках реформи державного управління.

Про це прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наше завдання - змінити систему урядового управління, ми розпочинаємо масштабну програму, а цей крок є достатньо революційний для українського уряду, масштабна реформа міністерства», - сказав Гройсман.

За його словами, передусім 9 міністерств будуть реформовані, фактично перезавантажені для того, щоб повністю бути здатними професійно та якісно виконувати поставлене перед ними завдання.

Пізніше гройсман заявив, що уряд до кінця року реформує десять міністерств. 

"У нас є десять міністерств для модернізації (на початку цього засідання глава уряду заявляв про наміри змінити 9 міністерств - ред.). На пропозицію  міністра юстиції, мін’юст включено у цей перелік", - сказав Гройсман.

Гройсман також повідомив, що найближчим часом через відкриті конкурси на роботу до Кабінету міністрів України візьмуть тисячу молодих фахівців.

«В цьому році, я думаю, що вже восени ми вийдемо на ці рішення, у міністерство зможемо залучити нових, або дати можливість тим, хто вже працює у владі, використовуючи кошти як українського бюджету, так і наших європейських партнерів, сформувати достатньо конкурентну заробітну плату і тисячу фахівців привести в уряд», - сказав Гройсман.

За його словами, це мають бути люди з якісною освітою, які прагнуть змінити країну на краще.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-