Порошенко обговорив з європейськими міністрами взаємодію в рамках НАТО

Порошенко обговорив з європейськими міністрами взаємодію в рамках НАТО

Укрінформ
Президент Петро Порошенко висловив вдячність Словаччині, Чехії та Угорщині за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Про це йшлося на зустрічі з глава МЗС трьох країн  Мирославом Лайчаком, Любомиром Заоралеком та Петером Сійярто, повідомляє прес-служба Президента.

"Сторони обговорили хід імплементації Мінських домовленостей та розвиток подій на Донбасі. Йшлося про важливість дотримання режиму санкцій ЄС проти Росії до повного виконання нею взятих на себе зобов’язань у рамках мінського процесу та відновлення територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.

В контексті європейської проблематики керівники зовнішньополітичних відомств Словаччини, Чехії та Угорщини висловили підтримку євроінтеграційним прагненням України. Співрозмовники привітали схвалення Європарламентом резолюції щодо скасування візового режиму для українців.

Окрему увагу було приділено розширенню взаємодії в рамках НАТО та регіональної співпраці України з країнами "Вишеградської четвірки", головування в якій 1 липня цього року перебирає на себе Угорщина.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-