Президент ПА НАТО занепокоєний новою хвилею ескалації на Донбасі

Президент ПА НАТО занепокоєний новою хвилею ескалації на Донбасі

Укрінформ
Громадськість західних країн необхідно краще інформувати про те, що насправді відбувається в Україні, і таким чином протистояти дезінформації від Росії.

На цьому наголосив президент Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі на спільному з Головою ВР Андрієм Парубієм брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми також бачимо це своїм обов'язком - краще й більш ефективно інформувати громадськість наших західних країн про те, що насправді відбувається в Україні. Тому що перед нами, і перед Україною, і перед західними країнами стоїть проблема - як протистояти дезінформації Росії", - сказав він.

Президент ПА НАТО повідомив, що планує знову бути в липні у Києві: "Ми повернемося до Києва для того, щоб у липні організувати ще один семінар, і ми там святкуватимемо 20-ту річницю підписання Особливої хартії між НАТО і Україною".

Він також наголосив на підтримці процесу реформ в Україні.

"Наступний крок на нашому спільному шляху - це ефективне закінчення реформ, які започаткувала Україна. Реформи, які життєво необхідні як Україні, так і західноєвропейським країнам", - зауважив Аллі.

Він підкреслив, що в ПА НАТО всіляко підтримують європейські та євроатлантичні амбіції України.

"Особливе занепокоєння сьогодні викликає у нас, на Заході, нова форма війни - гібридна, пов'язана з кібервійною", - сказав Аллі.

Крім того, він підкреслив, що занепокоєння викликає також нова хвиля ескалації напруги, яка зараз відбувається на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-