Геращенко звинуватила голову ПАРЄ у знищенні Асамблеї

Геращенко звинуватила голову ПАРЄ у знищенні Асамблеї

Укрінформ
Перший заступник спікера Ради Ірина Геращенко звинуватила президента ПАРЄ Педро Аграмунта у знищенні Асамблеї.

Про це вона написала у Facebook, відреагувавши на спільне фото Аграмунта із депутатом Держдуми Леонідом Слуцьким та президентом Сирії Башаром Асадом.

"За два тижні до хімічної атаки в Сирії російські депутати і їхній вірний Аграмунта приїхали в Сирію на російському військовому літаку... В мене прохання до української діаспори, особливо в Іспанії, до активістів, які щодня спілкуються з західними посольствами і ЗМІ і борються з корупцією - поборіться і з європейською корупцією, так само активно і з надривом! Розмістить це фото в соцмережах", - закликала Геращенко.

"Максимально розмістіть в фб і твітері, в усіх можливих іспанських і європейських ЗМІ, покажіть всім посольствам і всім західним партнерам з одним питанням - що це? Це не зрада цінностей? Це не корупція? Це не похорон і знищення ПАРЄ? Це не ключова загроза демократії? З цим хтось, окрім України, збирається боротися? Чи тільки занепокоєння?" - додала вона.

Нагадаємо: 20 березня російський "Первый канал" повідомив, що у сирійський Дамаск прибула делегація депутатів ПАРЄ та Держдуми Росії на чолі з головою Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом, хоча він не був уповноважений Асамблеєю чи її органами на здійснення такого візиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-