Україні потрібен ще один закон про інтеграцію в НАТО - Фріз

Україні потрібен ще один закон про інтеграцію в НАТО - Фріз

Укрінформ
Україні потрібен ще один закон, який би визначав напрямки євроатлантичної інтеграції країни.

На цьому наголосила голова Постійної делегації України у Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз під час міжнародного круглого столу "Інтеграція в Альянс. Розвінчення міфів про НАТО".

"Є амбітна мета - ухвалити ще один закон, який буде чітко засвідчувати євроатлантичну інтеграцію, де будуть чітко окреслені напрямки інтеграції України в НАТО", - сказала вона. 

За словами Фріз, для того, щоб зруйнувати численні міфи про НАТО, необхідно, зокрема, розширювати інформаційну кампанію про весь спектр діяльності альянсу. 

"Тому що НАТО - це не лише військовий блок. Ми будемо проводити в рамках нашого проекту постійні інформаційні заходи, особливо, в регіонах, і особливо спрямовані на молодь", - підкреслила вона.

Крім того, Фріз наголосила, що в рамках кампанії її ініціатори будуть працювати над розширенням можливостей для українських курсантів, представників військових навчальних закладів отримувати навчання у вищих навчальних військових ВУЗів країн НАТО.

Круглий стіл ініційований партією "Блок Петра Порошенко "Солідарність" і започатковує низку заходів в рамках проекту "Україна-Солідарність-НАТО".

Як повідомлялося, Верховна Рада у грудні 2014 року скасувала законом позаблоковий статус України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-