Насіров каже, що його здоров'я покращилося

Насіров каже, що його здоров'я покращилося

Укрінформ
Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що стан його здоров'я набагато кращий, ніж два тижні тому.

Про це він повідомив у коментарі журналістам після завершення його допиту в Національному антикорупційному бюро, передає кореспондент Укрінформу.

"Своїм здоров'ям я буду займатися на вихідних... Вже краще, ніж було два тижні тому", - сказав Насіров.

Раніше у п'ятницю Укрінформ повідомляв, що відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров прибув на слідчі дії до Національного антикорупційного бюро.

16 березня дружина та тесть Насірова внесли грошову заставу, визначену ухвалою слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 7 березня 2017 року в розмірі 100 млн грн на відповідний спеціальний рахунок.

Насірова підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015 - 2016 років, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр», що спричинило державі шкоду близько 2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-