Збори коаліції: поліцейські розповіли про конфлікт з Парасюком

Збори коаліції: поліцейські розповіли про конфлікт з Парасюком

Укрінформ
Збори парламентської коаліції в сесійній залі Верховної Ради завершено.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Під час зборів з парламентської трибуни виступили поліцейські - учасники інциденту за участю нардепа Володимира Парасюка на блокпосту в Донецькій області.

Поліцейські не назвали своїх імен, однак один із них, полковник Національної поліції Донецької області, розповідаючи про подробиці інциденту, наголосив, що в результаті нападу на поліцейських на блокпосту при в'їзді в місто Слов'янськ постраждало шестеро поліцейських.

«Гематоми наніс саме Парасюк. Ми беззахисні перед такого роду діяльністю», - сказав полковник.

Крім того, за його словами, Парасюк погрожував йому та його підлеглим.

Інший поліцейський розповів, що невідомі люди, які прибули з народним депутатом, намагалися заволодіти зброєю поліцейських, завдавали ударів в обличчя поліцейським металевими предметами.

При цьому поліцейський наголосив, що, якби група цих людей на чолі з Парасюком виконала умови поліцейських щодо огляду машин, на яких вони прибули, і їх особисто, то конфлікту б не було.

Поліцейські розповіли, що інцидент стався близько 19-ї години вчора: до блокпосту під'їхала колона з 12 машин на чолі з народним депутатом Парасюком. Начальник поліції міста Слов'янськ попросив тих, хто прибули, пред'явити документи, на що вийшов Парасюк з нецензурними висловами та образами.

Наразі депутати не розходяться з сесійної зали, хоча пленарне засідання було закрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-