Порошенко прокоментував напад “недоторканного обранця” Парасюка на поліцію

Порошенко прокоментував напад “недоторканного обранця” Парасюка на поліцію

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко назвав ганебним інцидент за участю народного депутата Володимира Парасюка і поліцейських.

Про це Глава держави повідомив в ході екстреного засідання Ради національної безпеки і оборони України, інформує телеканал "112 Україна".

"Я дивився це ганебне відео, як били поліцейських, намагалися вирвати у них зброю, як принижували бійців Національної гвардії і поліції, які пройшли бойові дії, з розрахунку, що ті не можуть підняти руку на недоторканного обранця. Поліція діяла з терпимістю, з якою (не діяв – ред.) жоден правоохоронець ні в одній європейській країні", – зазначив Порошенко.

Як повідомлялося, у Слов'янську на блокпосту близько 19:00 14 березня стався конфлікт між правоохоронцями за участю нардепа Володимира Парасюка і прихильників блокади. В результаті конфлікту 7 співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Поліція звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям народного депутата Парасюка, під керівництвом якого було скоєно напад на правоохоронців на посту при в'їзді в Слов'янськ.

За цим фактом слідчим управлінням ГУНП у Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-