ЗВТ Україна-Канада є відповіддю на російську агресію - Порошенко

ЗВТ Україна-Канада є відповіддю на російську агресію - Порошенко

Укрінформ
Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою є важливою як відповідь на російську гібридну агресію та як свідчення трансатлантичної єдності і солідарності.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у своєму коментарі щодо ратифікації Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою, опублікованому на сайті Глави держави.

“Це дуже важливо як відповідь на російську гібридну агресію, яка сьогодні загрожує не лише Україні, а країнам ЄС, Канаді та всьому Вільному Світу. Це вкрай важливо і як свідчення нашої незламної трансатлантичної єдності і солідарності”, - заявив Президент.

Він наголосив, що ця єдність нині вимірюється не лише економічними та інвестиційними зв’язками. “Вона вимірюється як нашим санкційним фронтом, так і дуже важливою та потрібною військовою допомогою, яку Україні надають наші партнери”,-  додав Порошенко.

Він також наголосив, що укладання Угоди про вільну торгівлю з Канадою – це визнання прогресу України на шляху реформ.

“Це символ довіри до принципів і цінностей ведення бізнесу, які сьогодні формуються в Україні відповідно до кращих стандартів і практик. Тому, ратифікація і подальше набуття чинності Угодою про вільну торгівлю з Канадою стануть важливим сигналом для наших міжнародних партнерів та потенційних інвесторів у всьому світі”, - підкреслив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-