"Викрадення Гончаренка": нардеп не розуміє, навіщо спецоперацію винесли на публіку

Укрінформ
Народний депутат від фракції БПП Світлана Заліщук припускає, що парламентарії знали, що їхній колега Олексій Гончаренко, який нібито зник, перебуває у безпеці.

Таку думку вона висловила у коментарі Укрінформу.

"Очевидно, що коли оголошували вже в розшук і публічно, і в Верховній Раді, ці люди точно знали, що з ним усе гаразд. Тому питання, навіщо було йти публічно, якщо вони розуміли, що він у безпеці. Друге: навіть емпіричним способом депутати подивились, що в Telegram він був онлайн у той момент, коли була заява в парламенті щодо створення робочої групи для розшуку", - сказала Заліщук.

Вона додала: зрозуміло, що всі були поінформовані про те, що Гончаренко у безпеці.

Як повідомлялось, у четвер з'явилась інформація про зникнення народного депутата Гончаренка в Одесі. Це підтвердила Укрінформу і представник Одеської облпрокуратури Наталя Хорунжа.

Голова фракції БПП Ігор Гринів на засіданні Верховної Ради заявив про зникнення Гончаренка і закликав керівництво правоохоронних органів терміново створити спеціальний штаб з пошуку зниклого депутата.

Згодом правоохоронці повідомили, що народний депутат у безпеці. 

Сам Гончаренко заявив ЗМІ, що виступав у ролі "наживки" під час спецоперації щодо затримання проросійських сепаратистів. Він уточнив, що одним із замовників його викрадення був депутат від "Опозиційного блоку" на прізвище Кушнарьов, син якого був учасником Антимайдану і загинув на Куликовому полі в Одесі під час подій 2 травня 2014 року. Другим підозрюваним у злочині виявився колишній військовослужбовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-