Гончаренко розказав про своє

Гончаренко розказав про своє "викрадення": Я був наживкою

Укрінформ
Народний депутат Олексій Гончаренко виступав в ролі "наживки" в спецоперації щодо затримання представників проросійських сепаратистів.

Про це він сам розповів в коментарі телеканалу NewsOne.

"Це була спецоперація силових структур щодо затримання групи, що планувала ряд злочинів, зокрема, нанесення тяжких злочинів мені. Я виступав в ролі "наживки", сьогодні був апогей спецоперації, яка тривала декілька місяців. Це було приурочено до 23 лютого, до чергової сакральної дати для проросійських сил", - зазначив він.

Депутат уточнив, що одним із замовників його викрадення був представник "Опозиційного блоку".

"Було затримано декілька людей, серед яких депутат від "Опозиційного блоку" за прізвищем Кушнарьов, чий син був одним з бойовиків Антимайдану в 2014 році і загинув на Куликовому полі під час подій 2 травня в Одесі", - додав Гончаренко.

За його словами, спецоперація тривала декілька місяців, її результати задокументовано.

"У ніч на 23 лютого я виїхав до Одеси, щоб виконати свою роль в цій спецоперації. Після цього я з'явився в деяких місцях, які відстежували злочинці. Було проведено інсценування викрадення, замовники виїхали на місце викрадення, щоб здійснити свій план, але там їх чекали співробітники СБУ і прокуратури. Усе це задокументовано, була проведена серйозна операція", - розповів Гончаренко.

При цьому політик уточнив, що зараз знаходиться в Одесі: "Я у безпеці, зі мною все гаразд".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-