Фракція Радикальної партії вирішила виключити Артеменка

Фракція Радикальної партії вирішила виключити Артеменка

Укрінформ
Парламентська фракція Радикальної партії  вирішила виключити Андрія Артеменка зі складу фракції та вимагає від нього скласти депутатський мандат.

Про це повідомив голова фракції Олег Ляшко журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За результатами обговорення ситуації і засідання фракції було прийнято рішення...про виключення Андрія Артеменка зі складу фракції Радикальної партії Олега Ляшка... Ми звернулися до Андрія Артеменка з вимогою...скласти депутатський мандат",  - сказав він.

За його словами, сам Артеменко був присутній на засіданні.

Ляшко також вважає, що публікація статті з так званим "мирним планом" у The New York Times має стати предметом розслідування Службою безпеки, оскільки містить "зазіхання на територіальну цілісність" України.

Засідання фракції тривало майже три години.

Раніше видання The New York Times повідомило про те, що український депутат Андрій Артеменко підготував план з урегулювання конфлікту в Україні. План Артеменка передбачає, серед іншого, проведення референдуму про здачу Росії в "оренду" на 50-100 років анексованого нею Криму в обмін на виведення російських військ з Донбасу. За даними газети, цей план був переданий на початку лютого екс-радникові президента Дональда Трампа Майклу Флінну за тиждень до його відставки. Артеменко запевняв журналістів видання, що план отримав схвалення з боку оточення російського президента Володимира Путіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-