Ляшко дав нардепу, який оскандалився, час на роздуми - до 15:00

Ляшко дав нардепу, який оскандалився, час на роздуми - до 15:00

Укрінформ
Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко ініціюватиме виключення Андрія Артеменка зі складу фракції, якщо сам депутат не відмовиться добровільно від депутатського мандату.

Про це він заявив на Погоджувальній раді в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні о 15.00 ми збираємо засідання фракції Радикальної партії. Якщо Андрій Артеменко до того часу не прийме рішення про складання депутатського мандату добровільно, самостійно, як мала би зробити відповідальна людина, я, як лідер фракції, буду ставити питання про виключення Артеменка з фракції Радикальної партії і сподіваюся, що фракція мене підтримає", - сказав Ляшко.

За його словами, неприпустимо під прикриттям депутатського мандату просувати сепаратистські ідеї.

Як повідомляв Укрінформ, раніше голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що так званий план Артеменка не має нічого спільного з позицією фракції. 

За тиждень до своєї відставки радник американського президента з національної безпеки Майкл Флінн отримав план щодо зняття санкцій з Росії, складений особами, наближеними до Дональда Трампа: Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Андрієм Артеменком. 

За даними видання The New York Times, план передбачає "виведення всіх російських військ зі сходу України і проведення в країні референдуму щодо передачі Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-