Ляшко хоче позбутися

Ляшко хоче позбутися "батька" плану скасування санкцій проти РФ

Укрінформ
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає від депутата своєї фракції Андрія Артеменка скласти депутатський мандат у зв'язку з оприлюдненням ним так званого плану про скасування санкцій проти Росії.

Про це Ляшко повідомив журналістам у понеділок у парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що пропонує Артеменко, - це його власна позиція, яка абсолютно не відповідає нашій позиції. Саме тому я вимагаю від Андрія Артеменка скласти депутатський мандат", - сказав він.

За словами Ляшка, фракція Радикальної партії на своєму засіданні у понеділок розгляне це питання, Артеменко запрошений до участі в засіданні.

Як повідомляв Укрінформ, за тиждень до своєї відставки радник американського президента з національної безпеки Майкл Флінн отримав план щодо зняття санкцій з Росії, складений особами, наближеними до Дональда Трампа: Майклом Коеном і Феліксом Сатером, а також українським депутатом Андрієм Артеменком.

За даними видання The New York Times, план передбачає "виведення всіх російських військ зі сходу України і проведення в країні референдуму щодо передачі Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-