Клімкін обговорив можливість зустрічі на рівні Україна - Вишеградська група

Клімкін обговорив можливість зустрічі на рівні Україна - Вишеградська група

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в рамках Мюнхенської конференції з питань безпеки провів двосторонню зустріч із міністром закордонних справ та європейських питань Словаччини Мирославом Лайчаком. Вони обговорили позитивну динаміку розвитку двостороннього діалогу.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України. 

"Сторони констатували позитивну динаміку розвитку двостороннього діалогу за всіма напрямками взаємного інтересу, а також зосередились на обговоренні проблематики євроінтеграції України, у т.ч. скасування візового режиму з ЄС та завершення процесу ратифікації Угоди про асоціацію", - зазначається у повідомленні.

Окремо Клімкін докладно поінформував свого словацького колегу про загострення ситуації на Донбасі, у тому числі навколо Авдіївки, а також щодо триваючої підтримки з боку Кремля незаконних збройних формувань на Донбасі.

"У цьому контексті було наголошено на необхідності збереження санкцій проти РФ. Міністри також висловили зацікавленість у проведенні найближчим часом зустрічі у форматі В4+Україна", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-