Путін не бачить Україну на політичній карті Європи — Порошенко

Путін не бачить Україну на політичній карті Європи — Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у ході Мюнхенської конференції з безпеки заявив про ненависть президента РФ Путіна до ідентичності українського народу.

На цьому Порошенко наголосив у ході дискусії “Майбутнє Заходу: падіння чи повернення?” , повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Дякую Богові, що реваншистські бажання Росії не знайшли зараз підтримку у “мейнстрімі” політики країн Заходу. Але все таки іноді я чую заклики, що треба, можливо, з розумінням ставитися до позиції Росії. Але це було б наївно, невірно і загрозливо прислухатися до них, не лише для України, а й для Європи та всього світу. Дозвольте мені пояснити, чому я так вважаю: Путін ненавидить Україну, і це він робить глибоко і щиро. Він ненавидить унікальну ідентичність українського народу. Я це знаю особисто”, - заявив Порошенко.

Він наголосив, що президент РФ не бачить Україну на політичній карті Європи: “Він публічно заявляє, що українська нація є частиною домінуючої російської ідентичності. Він не бачить майбутнє України на політичній карті Європи. І він хотів би перемалювати цю мапу і нанести на неї три кольори”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-