Трамп відхрещується від таємних домовленостей з Росією

Трамп відхрещується від таємних домовленостей з Росією

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що ніхто з його команди не вів таємних домовленостей з представниками російського уряду під час виборчої кампанії, та спробував виправдати контакти екс-радника Майкла Флінна з російським послом у США.

З відповідною заявою він виступив у четвер під час зустрічі з пресою в Білому домі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я не мав спільних справ з Росією. Не телефонував до Росії роками, не мав розмов з росіянами", - заявив президент США.

Він також назвав "вивертом" недавні публікації американських ЗМІ про те, що люди з його команди вели домовленості з представниками російського уряду до виборів. Відповідаючи на уточнюючі запитання щодо зв'язків Пола Манафорта з РФ, Трамп заявив, що його колишній менеджер спростував озвучені у ЗМІ звинувачення, і він йому довіряє.

Водночас, Трамп охарактеризував останню розмову з Путіним по телефону "як дуже – дуже гарним спілкуванням".

Президент США також заявив, що не вважає контакт його екс-помічника Майкла Флінна з російським послом з питань санкції неправильним кроком. "Я не думаю, що він вчинив якось неправильно", - зауважив Трамп, додавши однак, що не давав нікому доручень вести якісь переговори. Своє рішення про відставку Флінна глава Білого дому пояснив тим, що той збрехав віце-президенту Майку Пенсу.

Фото: Xinhua/Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-