У Варшаві пройде зустріч українсько-польської міжпарламентської групи

У Варшаві пройде зустріч українсько-польської міжпарламентської групи

Укрінформ
Група депутатів Верховної Ради України - членів Українсько-польської міжпарламентської групи на чолі з депутатом Миколою Княжицьким від четверга перебуває з дводенним візитом у Варшаві.

Під час візиту до Польщі вони проведуть зустрічі з керівництвом та депутатами Сейму, представниками МЗС, Міністерства національної оборони Польщі, а також канцелярії президента РП, інформує власний кореспондент Укрінформу.

Програмою візиту передбачено, зокрема, спільне відвідання українськими та польськими депутатами Вольського кладовища, де поховані воїни УНР.

Згодом у президентському палаці передбачена зустріч з міністром канцелярії президента Польщі Кшиштофом Щерським, а в Сеймі РП - з віце-маршалком Сейму Ришардом Терлецьким, головою комісії Сейму у закордонних справах Гжегожем Схетиною, заступником глави МЗС Яном Дзедзічаком, а також відбудуться переговори українсько-польської групи у повному складі.

Після цього заплановані також зустрічі з головою Бюро національної безпеки Павелом Солохом і представниками української діаспори у Польщі.

У п'ятницю українські депутати зустрінуться з керівництвом МЗС Польщі, а також главою Міністерства національної оборони Антонієм Мацеревичем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-