У Польщі оприлюднили відео перебування Шидло у лікарні

У Польщі оприлюднили відео перебування Шидло у лікарні

Укрінформ
Канцелярія глави польського уряду оприлюднила відеоролик щодо перебування прем'єр-міністра Польщі Беати Шидло у варшавському військовому шпиталі після ДТП у п'ятницю ввечері в Освенцимі.

На кадрах видно як польська прем'єрка у супроводі медпрацівника йде коридором до палати функціонера Бюро охорони уряду (BOR), який значно сильніше постраждав в ДТП, а потім розмовляє з ним.

Як інформувало агентство, у понеділок речник уряду РП Рафал Бохенек повідомив, що глава уряду почувається добре, але ще на декілька днів залишиться у шпиталі під наглядом лікарів.

Водій автомобіля Fiat, який спричинив в минулу п’ятницю ДТП за участю глави уряду,  визнав свою провину і йому офіційно висунуто звинувачення у спричиненні автопригоди.

Нагадаємо, у п'ятницю під час пересування в місті Освенцим на півдні Польщі урядової колони, 21-річний водій автомобіля Fiat Cinquecento пропустив перший автомобіль кортежу і, повертаючи вліво, в'їхав у другий, в якому перебувала прем'єр. Намагаючись уникнути ДТП водій прем'єрського автомобіля різко вивернув кермо і в'їхав у дерево.

В результаті до шпиталю потрапили Шидло, начальник її охорони та водій автомобіля прем'єра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-