Портніков очолив українську частину Форуму партнерства з Польщею

Портніков очолив українську частину Форуму партнерства з Польщею

Укрінформ
Українська частина Українсько-польського форуму партнерства на робочій зустріч під егідою міністра закордонних справ України Павла Клімкіна обговорила ключові напрями взаємодії на громадському рівні та обрала своїм головою Віталія Портнікова.

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"7 лютого у МЗС України відбулася робоча зустріч української частини Українсько-польського форуму партнерства під егідою міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. У ході зустрічі було обговорено ключові напрями українсько-польської взаємодії на громадському рівні, насамперед у контексті активізації роботи Українсько-польського форуму партнерства", - йдеться у повідомленні.

Головою української частини Форуму партнерства став відомий український журналіст та політичний оглядач Віталій Портніков. Також було затверджено оновлений склад української частини цієї громадської платформи.

Українсько-польський форум партнерства започаткував свою діяльність 25 лютого 2011 року у Варшаві та функціонує під патронатом керівників зовнішньополітичних відомств України та Республіки Польща.

Головне завдання Форуму полягає в обговоренні чутливих питань українсько-польських відносин на громадському рівні. Форум є своєрідною платформою для відкритого обміну думками та розвитку конструктивного українсько-польського діалогу, що спирається на факти і наукові дослідження історичного минулого та аналізі сучасних економічних й політичних процесів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-