В ГПУ стверджують, що адвокати Януковича таки почали читати справу

В ГПУ стверджують, що адвокати Януковича таки почали читати справу

Укрінформ
Адвокати екс-президента Віктора Януковича вже розпочали знайомитися з матеріалами досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно державної зради.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

«Адвокати вчора вже знайомилися з одним томом матеріалів кримінального провадження і будуть продовжувати, як вони обіцяють. А з приводу заяв про те, що вони не розпочали ознайомлення з матеріалами справи, оскільки вважають слідство не завершеним – це маніпулювання думкою суспільства», - процитувала вона прокурора Головної військової прокуратури Генпрокуратури Руслана Кравченка.

Як повідомлялося, сьогодні адвокатське бюро "АВЕР ЛЄКС" поширило заяву, у якій йшлося, що захист Януковича не буде знайомитися з матеріалами кримінальної справи відносно нього, оскільки вважають, що слідство ще не закінчене.

Водночас у Генпрокуратурі планують направити до Печерського райсуду обвинувальний акт у справі про держзраду екс-президента Януковича уже в лютому. Адвокатам Януковича вручили повістки на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи на 31 січня, 1, 2 , 3 лютого, а також 6, 7 і 8 лютого.

У разі затягування процесу ознайомлення зі справою, у ГПУ обіцяють подати клопотання до Печерського райсуду для встановлення конкретних строків для ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-