Раді пропонують саджати корупціонерів довічно

Раді пропонують саджати корупціонерів довічно

Укрінформ
Група "Народний контроль" зареєструвала законопроект щодо довічного ув'язнення для корупціонерів.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Добродомов в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Наша група в парламенті "Народний контроль" зареєструвала законопроект щодо довічного ув'язнення для корупціонерів. І там якраз є норма, яка забороняє виходити під заставу людям, обвинуваченим у корупції", - повідомив депутат.

Депутат прокоментував той факт, що в рейтингу сприйняття корупції Україна піднялася на 2 бали.

"Це цифри, які тільки підтверджують те, що конкретних результатів у вигляді посаджених корупціонерів і повернутих грошей у бюджет на сьогоднішній день немає. Цих 2 бали якраз можна віднести до роботи депутатського корпусу. Тому дійсно ми за ці два роки каденції цього парламенту дали дуже багато законодавчих інструментів по боротьбі з корупцією... Я вважаю, що щодо топ-чиновників, народних депутатів, міністрів повинні бути тотально перевірені ці декларації, і повинні бути відповідні реагування на незаконне збагачення - те, чого й вимагає зараз суспільство", - сказав нардеп.

Нагадаємо: у середу міжнародна організація Transparency International опублікувала результати щорічного дослідження "Індекс сприйняття корупції", в якому за підсумками 2016 року Україна посіла 131 місце серед 176 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-