Звільнення заручників: Порошенко попросив президента Фінляндії натиснути на Москву

Звільнення заручників: Порошенко попросив президента Фінляндії натиснути на Москву

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав президента Фінляндії Саулі Нііністьо посилити тиск на Росію для звільнення українських заручників як з окупованої території, так і з російських в'язниць.

Про це Президент заявив під час зустрічі з фінським колегою в Гельсінкі у вівторок, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Під час зустрічі також обговорювалось брутальне порушення Росією прав людини на Донбасі та в Криму. Президент України звернувся до Президента Фінляндії з проханням посилити тиск на російську сторону для звільнення українських заручників як із окупованої території, так і з російських в'язниць", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, президент Фінляндської Республіки Саулі Нііністьо зазначив: "Ми підтримуємо цілісність та суверенітет України. І ми засуджуємо нелегальну анексію Криму". Він наголосив на необхідності виконання Мінських домовленостей всіма сторонами для нормалізації життя в Україні та Європі. Він також запевнив у підтримці України в проведенні реформ та євроінтеграції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-