Давос: Порошенко зустрінеться з главою МВФ та генсеком ООН

Давос: Порошенко зустрінеться з главою МВФ та генсеком ООН

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко проведе у четвер зустрічі у Давосі, у тому числі з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ), генсеком ООН та прем'єрами Нідерландів і Грузії.

Про це інформує прес-служба глави держави.

"У рамках участі у Всесвітньому економічному форумі в Давосі сьогодні, 19 січня, Президент Петро Порошенко проведе низку зустрічей з лідерами держав та керівниками міжнародних організацій, серед яких зустріч з прем'єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте, генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешем, прем'єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі тощо", - йдеться у повідомленні.

Глава держави також візьме участь у неформальному засіданні світових економічних лідерів (IGWEL) на тему: "Чуйне та відповідальне лідерство в багатополярному світі" та в інтерактивній сесії на тему: "Новий договір для Європи".

"Програмою сьогоднішнього дня участі Глави Української держави в роботі Всесвітнього економічного форуму в Давосі передбачена зустріч з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард", - повідомили у президентській прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-