Тетерук звинувачує Савченко у

Тетерук звинувачує Савченко у "грі в інтересах Кремля"

Відео
Укрінформ
Перший заступник голови парламентської фракції "Народного фронту"Андрій Тетерук звинуватив народного депутата Надію Савченко у безвідповідальності та грі в інтересах Кремля.

Таку заяву він зробив на засіданні Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони, повідомляє прес-служба "НФ".

"Ми застерігаємо вас і утримуємо вас від тих вчинків, які шкодять національним інтересам і українському народу, тим паче тим хлопцям, які потрапили в полон, і зауважували, що саме ваша необдумана поведінка принесе загрозу процесам перемовин... Ми боремося не з вами, ми боремося з вашою дурістю та вашою безвідповідальністю", - наголосив депутат.

Звертаючись до Савченко, він обгрунтував свою думку так: "Як ви повели людей на смерть, як ви потрапили в полон і як після цих моментів ви потрапили на перемовини з терористами - це все ваша безвідповідальність, ваша дурість і неспроможність планувати свої дії".

Тетерук також звинуватив Савченко у цілеспрямованій роботі на державу-агресора. "Напрочуд дивно, що всі ваші розмови збігаються з тими, які лунають з "Л/ДНР" або Кремля - з державою, з якою ми боремося. Дуже небезпечна пролунала думка з вашого боку, яка, я так розумію, буде вливатися з Кремля, що начебто ми воюємо персонально з Савченко і вона нібито є ворогом влади", - зауважив депутат.

Як повідомлялося, Комітет ВР з питань нацбезпеки і оборони на сьогоднішньому засіданні виключив народного депутата Надію Савченко зі свого складу. За відповідне рішення проголосували 10 членів комітету.

Крім того, комітет звернувся до Генеральної прокуратури з проханням дати оцінку заявам про ознаки державної зради у діях Савченко.

Ще у грудні минулого року Комітет ВР з національної безпеки і оборони звернувся до голови СБУ Василя Грицака з приводу поїздки народного депутата Надії Савченко до Мінська на таємну зустріч із ватажками терористів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-