Опублікували список із 64 кандидатів на посаду голови Нацполіції

Опублікували список із 64 кандидатів на посаду голови Нацполіції

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ опублікували список з 64 кандидатів на посаду голови Національної поліції України.

Відповідний список зареєстрованих для участі у консультативному конкурсі на посаду голови Нацполіції у п'ятницю був оприлюднений на офіційному сайті МВС.

У МВС зазначили, що конкурс на посаду керівника Нацполіції стартує 18 січня. Процедура цього консультативного конкурсу передбачає його проведення у п’ять етапів:

І етап - вивчення поданих претендентами документів на відповідність базовим вимогам конкурсу: вища повна юридична освіта; стаж роботи в галузі права не менш як сім років; досвід роботи на керівних посадах не менш як п’ять років.

ІІ етап - претенденти, які відповідають базовим вимогам конкурсу, проходять тестування.

ІII етап - за результатами розгляду резюме, мотиваційних листів та результатів тестування, комісія шляхом голосування запрошує претендентів для проходження співбесіди.

IV етап - проведення співбесід.

V етап - претенденти, які успішно пройшли попередній етап, не пізніше ніж у триденний термін після оголошення результатів ІV етапу конкурсного відбору повинні надати повний пакет документів.

«За результатами п’яти етапів конкурсу комісія шляхом голосування визначає не більше трьох фінальних претендентів. У разі виникнення спірних питань, комісія може запропонувати претендентам додаткову перевірку», - зазначили в МВС України.

Список фінальних претендентів має бути сформований і переданий на розгляд міністру внутрішніх справ в якомога коротший термін, але не пізніше 15 лютого 2017 року.

Водночас, зазначається, що особи, які не пройшли попередній етап конкурсу – не допускаються для подальшої участі у конкурсі. До наступних етапів конкурсу на розсуд комісії будуть запрошені тільки окремі претенденти за результатами вивчення поданих документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-