Курц побачив на Донбасі руйнівні наслідки російської агресії - МЗС

Курц побачив на Донбасі руйнівні наслідки російської агресії - МЗС

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц, який цього року є головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), на власні очі  побачив на Донбасі руйнівні наслідки російської агресії проти України.

Про це в Facebook повідомляє Міністерство закордонних справ.

«Сьогодні під час візиту до Донецької області Федеральний міністр європейських, інтеграційних та закордонних справ Австрії Себастьян Курц на власні очі побачив руйнівні наслідки російської агресії проти України», - сказано в повідомленні.

Відзначено, що Курц разом з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним відвідали офіс СММ ОБСЄ в Маріуполі, контрольно-пропускний пункт в’їзду/виїзду «Піщевик» та село Виноградне у Донецькій області. Міністри також оглянули навчальний проект МКЧХ з мінного ризику та взяли участь у церемонії передачі протимінних маркерів представникам мерії Маріуполя.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 3 січня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр закордонних справ Австрії Себастьян Курц, який цього року є головою Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), прибули в Маріуполь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-