Геращенко просить іноземних послів допомогти зі звільненням українських заручників

Геращенко просить іноземних послів допомогти зі звільненням українських заручників

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко закликала акредитованих в Україні послів звернутися до урядів своїх країн з проханням сприяти у звільненні заручників, припиненні вогню та встановленні миру на Донбасі.

Про це Геращенко повідомила Фейсбуці.

"Напередодні Дня дипломата у парламенті провели перший за останні 20 років день подяки з послами дружніх країн, акредитованими в Україні... Я в своєму виступі подякувала за ту увагу, яку посли приділяють Донбасу, за їхні зусилля у встановленні миру в Україні. Я закликала всіх присутніх дипломатів напередодні новорічних свят звернутися до своїх урядів із закликом використати всі дипломатичні важелі , аби сприяти у звільненні заручників, припиненні вогню, дотримання мінських угод, встановленні миру", - написала Геращенко.

За її словами, слід докладати спільних зусиль, аби всі незаконно утримувані повернулися додому.

Геращенко поінформувала, що у зустрічі з дипломатами взяли участь Голова Верховної Ради Андрій Парубій, керівники профільних комітетів та міжнародних міжпарламентських делегацій. Спікер подякував дипломатам за підтримку України і закликав до активізації двосторонніх взаємин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-