Вибори на Харківщині: Поліція розбереться з відсутністю бюлетенів - ОПОРА

Вибори на Харківщині: Поліція розбереться з відсутністю бюлетенів - ОПОРА

Укрінформ
Поліція розбереться з відсутністю бюлетенів по 4 округу на виборах глави Роганської селищної ради та депутатів селищної ради.

Так сказала кореспондентові Укрінформу координатор виборчих програм громадянської мережі ОПОРА у Харківській області Катерина Мінкіна.

"Заява ОПОРИ, що на виборчій дільниці № 630865 у Рогані не виявилося бюлетенів по 4-му округу, зареєстрована в поліції, і найближчим часом вона розбереться з подією", - зазначила Мінкіна.

За її словами, вибори пройшли без особливих порушень: "ОПОРА не зафіксувала підвезення виборців на мікроавтобусах з ініціативи одного з кандидатів".

"Станом на 20:00 проголосувала 4541 особа, або 39% відсотків виборців", - додала Мінкіна.

За її словами, в цю пізню годину на кожній з семи дільниць триває підрахунок голосів: "Екзит-пол не проводився - результати будуть відомі тільки завтра".

Як повідомляв раніше Укрінформ з посиланням на активістів, підвезення виборців організував самовисуванець-кандидат на посаду голови громади, депутат Харківської райради Юрій Полікарпов. Сам кандидат це заперечує і лише підтверджує наявність ожеледиці, при цьому виборці стверджують, що їх підвозять знайомі.

Сьогодні жителі обирають голову Роганського селищної ради та 26 депутатів селищної ради. На пост глави претендують 8 осіб, в тому числі четверо - від партій: БПП "Солідарність", "Об'єднання "Самопоміч", "Аграрна партія України", ВО "Батьківщина".

До Роганської селищної об'єднаної територіальної громади увійшли смт Рогань, сел. Докучаєвський, с. Пономаренки, с. Борове, с. Лелюки, с. Логачевка, с. Хролі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-