Викрадення Савченко: адвокат Новіков свідчив у суді проти Плотницького

Викрадення Савченко: адвокат Новіков свідчив у суді проти Плотницького

Укрінформ
У четвер, 24 листопада, у судовому засіданні стосовно ватажка терористичної організації "ЛНР" Ігоря Плотницького колегія суддів Подільського райсуду столиці заслухала покази російського адвоката Іллі Новікова, який раніше захищав у російському суді Надію Савченко.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

"У судовому засіданні адвокат підтвердив усі покази, які він надавав під час досудового розслідування щодо обставин викрадення Надії Савченко та незаконного переправлення її через кордон України до Російської Федерації під керівництвом Ігоря Плотницького. Заслухавши покази Іллі Новікова, суд оголосив перерву у засіданні до 9 грудня", - йдеться у повідомленні.

Раніше свідчення проти Плотницького надали у суді Надія Савченко, її матір та сестра.

Як повідомлялося, Плотницький звинувачується у вчиненні терористичного акту, захопленні заручників та викраденні старшого лейтенанта Збройних сил України Надії Савченко. 31 серпня колегія суддів Подільського райсуду м. Києва задовольнила клопотання столичної прокуратури про розгляд кримінального провадження стосовно Плотницького за спеціальною процедурою, без участі обвинуваченого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-