Деякі українські політики зустрічалися з куратором

Деякі українські політики зустрічалися з куратором "Бессарабії" - Грицак

Укрінформ
Співробітникам Служби безпеки України відомо, що деякі українські політики не уникають зустрічей з кремлівським куратором сумнозвісного проекту "Бессарабія" Іналом Ардзінбою, що завершився провалом для російської спецагентури.

Про це заявив у п'ятницю голова Служби безпеки Василь Грицак на брифігу в Одесі після відкриття пам'ятника загиблим воїнам АТО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо інформацію про його зустрічі (Ардзінби - Ред.) з деякими політиками, які приїжджають до Москви з України. На жаль, це важко задокументувати, бо відбувається на території іншої держави. Але такі зустрічі відбуваються", - сказав Грицак.

Водночас він назвав чутками повідомлення деяких інтернет-ресурсів про можливе відвідання Ардзінбою Одеси: "Чутки такі гуляють, але я слабо вірю, що Ардзінба справді має намір побувати Одеському регіоні. Хоча справді є куратором з деяких питань і в 2015 році намагався реалізувати так званий проект "Бессарабія", учасників якого нейтралізовано завдяки трьом етапам зачистки в Одеському регіоні".

У разі "підтвердження цієї інформації (приїзду Ардзінби – Ред.), якої у Служби безпеки наразі немає, ми його зустрінемо обов'язково", - зазначив Грицак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-