У Раді сьогодні - фінансово-економічний день і звільнення суддів

У Раді сьогодні - фінансово-економічний день і звільнення суддів

Укрінформ
Народні депутати у четвер планують присвятити пленарне засідання у четвер, 31 березня, розгляду законопроектів, необхідних для врегулювання відносин у фінансово-економічному секторі, а також питанням звільнення й надання згоди на арешт окремих суддів.

Це передбачено порядком денним сьогоднішнього пленарного засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, на ранковому пленарному засіданні до розгляду парламентаріїв винесено проекти законів, які стосуються реформування фінансового сектору. Серед них - законопроекти про страхування; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо регульованих ринків та деривативів; про фінансову реструктуризацію; про внесення зміни до деяких законодавчих актів щодо обмеження проведення перевірок у сфері господарської діяльності; про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних товарів; про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування обов'язковості державної реєстрації іноземних інвестицій тощо.

Народні депутати також планують розглянути законопроекти щодо розвитку вугледобувної галузі - проект закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо державної підтримки державних вугледобувних підприємств та проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про підвищення престижності шахтарської праці" стосовно працівників калійно-магнієвих копалень.

Крім того, у порядку денному засідання - законопроект про внесення змін до деяких законів  щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств.

Водночас на 16:30 заплановано розгляд постанов про звільнення суддів та про надання згоди на затримання та арешт окремих суддів. Наразі номери й тексти постанов у порядку денному відсутні.

Вечірнє пленарне засідання народні депутати планують присвятити питанням економічного розвитку, зокрема, законопроектам про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відновлення довіри між позичальниками та кредиторами; про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо зменшення адміністративного навантаження на суб'єктів господарювання; про внесення змін до деяких законів України з питань банкрутства; про реструктуризацію боргів фізичної особи або визнання її банкрутом; про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи справляння судового збору тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-