Гройсман: Обслуговувати олігархічні клани не підпишусь ніколи

Гройсман: Обслуговувати олігархічні клани не підпишусь ніколи

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман готовий працювати в уряді, який реально боротиметься з корупцією задля розвитку України.

Про це він сказав, виступаючи LIVE на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Укрінформу.

"Хочу чітко визначити свою позицію в цьому переговорному процесі. Я говорив про це і хотів би зараз підкреслити, що я ніколи не піддамся на шантаж з боку олігархів, корупціонерів, популістів, що є не менш загрозливо для нашої держави. Я ніколи не погоджусь працювати в уряді, який сповідуватиме якісь інші принципи, а не принципи реальної боротьби з корупцією, реального розвитку нашої країни у вирішенні дуже чітких проблем, які сьогодні хвилюють українського громадянина", - підкреслив спікер.

Він висловив переконання, що новий уряд "має спиратись не на популістичну коаліцію, а на реальну коаліцію, яка хоче добитися змін у нашій державі".

"Проблем у нас є достатньо. Я працюватиму в уряді, який матиме реформістське ядро, здатне чесно, відверто, професійно, в діалозі з українським суспільством робити якісно свою справу. Я ніколи не підпишусь під зобов'язанням обслуговувати якісь клани, олігархів. І це для мене є теж дуже принципово важливим", - зазначив він.

Гройсман додав, що хотів би, щоб усі це розуміли і сповідували саме такий принцип.

"Я готовий піти в уряд, який налаштований боротися з тими негативними явищами, які сьогодні кидають виклик усьому українському суспільству", - резюмував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-