Українських депутатів і лікарів досі не пускають до Савченко

Українських депутатів і лікарів досі не пускають до Савченко

Оновлено
Укрінформ
У Росії докладають всі зусилля, щоб не пустити українських депутатів і лікарів до Надії Савченко.

Про це у Твіттері повідомив адвокат Микола Полозов.

«Російська влада всіляко перешкоджає в'їзду в РФ як українським лікарям, так і народним депутатам Верховної Ради. Не пускають до Савченко», - написав він.

За його словами, депутатів від «Батьківщини», які летіли на суд до Надії, затримали в аеропорту Москви і відпустили лише після вильоту рейсу.

Як розповів адвокат в ексклюзивному коментарі Укрінформу, до затриманих на кордоні лікарів виїхали українські консули.

"Як я вже повідомляв, українські лікарі, які виїхали до Надії, утримуються на кордоні Росії. Наскільки я знаю, до них виїхали українські консули. Захист Савченко знаходиться в контакті з консульством і найближчим часом ми готові підключитися до вирішення цієї проблеми. На даний момент це для нас головне завдання", - сказав Полозов.

Повністю інтерв'ю з адвокатами Савченко читайте пізніше на сайті Укрінформу.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення відкидає. Насправді, після захоплення в полон бойовиками вона була переправлена ​​на територію Росії.

Після несподіваного закінчення засідання в четвер, коли суддя не дав їй оголосити заключну промову, Надія Савченко оголосила "сухе голодування", яким давно погрожувала у разі зволікань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-