МЗС пояснив, як анулював паспорти екс-регіоналів і чиновників Януковича

МЗС пояснив, як анулював паспорти екс-регіоналів і чиновників Януковича

Укрінформ
Дипломатичні та службові паспорти низки українських політиків і чиновників визнані недійсними у зв'язку з неповерненням паспортного документа на зберігання Міністерству закордонних справ України.

Про це йдеться у коментарі речниці Міністерства закордонних справ України Мар'яни Беци, оприлюдненому на сайті МЗС.

"Дипломатичні або службові паспорти осіб, перелік яких опублікований в ЗМІ, визнані недійсними у зв'язку з встановленням однієї з підстав недійсності паспортних документів, зокрема неповернення паспорта на зберігання в МЗС", - повідомила Беца.

Представник зовнішньополітичного відомства України пояснила, що визнання недійсними дипломатичних і службових паспортів здійснюється на підставі положень про дипломатичний та службовий паспорт України, затверджених Указом Президента України №264 від 12.05.2015 року.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ опублікувало перелік з 230 осіб, яких позбавили дипломатичного паспорта протягом 2014-2015 років.

 Серед нардепів, яких позбавили дипломатичного паспорта, імена Євгена Бакуліна, Віктора Балоги, Олександра Вілкула, Олексія Гончаренка, Олеся Довгого, Наталії Королевської, Степана Барни та інших.

Також позбавлено дипломатичних паспортів одіозних чиновників часів президентства Віктора Януковича - Ірину Акімову, Сергія Арбузова, Раїсу Богатирьову, Дмитра Табачника та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-