В зону АТО прибув “десант” депутатів Європарламенту

В зону АТО прибув “десант” депутатів Європарламенту

Фото
Укрінформ
Делегація європарламентаріїв у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росатті та його колеги Міхаеля Галера відвідала низку міст у зоні АТО, зокрема побувала у Маріуполі.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко.

"Сьогодні зону АТО відвідує європейський десант. Делегація європарламентарів у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росаті та його колеги Міхаеля Галера відвідали Широкине (яке неможливо відновити і відбудувати), Маріуполь", - написала Геращенко.

За її словами, євродепутати також планують побувати у Волновасі та на КПВВ, поспілкуватися з переселенцями, морськими прикордонниками. Європейських колег супроводжують депутати Марія Іонова, Ірина Фріз і співголова Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС від української сторони Микола Княжицький.

"Робимо все можливе, аби якомога більше європейських партнерів побачили наслідки російської гібридної війни проти України і усвідомили брехливість і небезпечність путінського режиму", - додала Геращенко.

Як повідомляють українські ЗМІ, делегація євродепутатів уже мала зустріч із міським головою Маріуполя Вадимом Бойченком, який представив гостям стратегію розвитку міста.

Мер також озвучив потребу у консультативній та фінансовій допомозі у будівництві доступного муніципального житла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-