Радикали заблокували трибуну Ради – вимагають переголосувати медреформу

Радикали заблокували трибуну Ради – вимагають переголосувати медреформу

Укрінформ
Народні депутати із фракції Радикальної партії заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою переголосування у парламенті урядового законопроекту № 6327 щодо медичної реформи.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, засідання Верховної Ради триває, народні депутати виступають з робочих місць.

З трибуни Верховної Ради Олег Ляшко в оточенні депутатів із своєї фракції заявив, що нібито картки "Анатолія Гіршфельда, Максима Микитася і Артема Вітка, яких не було в залі, проголосували".

Ляшко також додав, що під час голосування картка Вітка була в секторі групи "Відродження", а голова Верховної Ради Андрій Парубій нібито відмовився вилучити цю картку при голосуванні.

У свою чергу, Парубій запевнив, що, коли депутати від Радикальної партії підійшли до президії і вимагали вилучити картку Вітка, він її вилучив, але після того сам Вітко підійшов до спікера з претензією, чому вилучили його картку.

"У той момент, коли було звернення до мене, я сказав, вилучити картку Вітка. Після цього він підійшов і сказав: Чому моя картка вилучена? Коли є факти - подавайте заяви, і будемо на них реагувати",- сказав Парубій.

Вимога Ляшка переголосувати проект закону № 6327 поки що залишилась без уваги, нардепи розглядають наступні питання порядку денного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-