Почав ранок з 38 мільйонів: нардеп Бобов запевняє, що закрив податковий борг

Почав ранок з 38 мільйонів: нардеп Бобов запевняє, що закрив податковий борг

Укрінформ
Народний депутат із депутатської групи "Партія "Відродження" Геннадій Бобов повідомив, що перерахував до державного бюджетну близько 38 млн грн податків. 

Народний депутат Бобов заявив про сплату до бюджету майже 38 млн грн податків

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши відповідні квитанції.

"Сьогодні зранку пeрeрахував до державного бюджету всі кошти згідно вимог представників дeржави. Я виконав свої зобов'язання в повному обсязі, хоча і нe погоджуюся з ними. Алe я дію і буду діяти виключно в рамках Закону. Переконаний, що остаточну крапку в цій справі поставить суд", - зазначив депутат. 

Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що в ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП і НАБУ до Верховної Ради України підготовлено подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим. 1 Кримінального кодексу України), Євгенія Дейдея (ст. 368 прим. 2 КК України) та Андрія Лозового (ст. 212, 368 прим. 2 КК України). Пізніше керівник ГПУ заявив, що в поданнях на зняття недоторканності з Лозового і Дейдея були помилки, і їх повернуто до САП на доопрацювання.

Подання Генпрокуратури щодо зняття недоторканності з Бобова вже надійшло до парламенту. Депутата підозрюють в ухиленні від сплати податків і декларуванні недостовірної інформації. Згодом Луценко заявив, що нардеп Бобов згоден з повідомленням про несплату податків, і готовий сплатити понад $1 мільйон боргу.

Сам Бобов назвав звинувачення Генпрокуратури проти нього безпідставними. Водночас він заявляв, що готовий сплатити 28 млн грн податків до держбюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-