Нардеп Бобов каже, що сплатить 28 мільйонів, але піде до суду

Нардеп Бобов каже, що сплатить 28 мільйонів, але піде до суду "захищати честь"

Укрінформ
Народний депутат з групи "Відродження" Геннадій Бобов прийняв вимогу представників держави сплатити 28 млн грн до державного бюджету в якості нарахувань за податковими зобов'язаннями.

Про це він написав у Facebook.

"Щодо нинішньої заяви генерального прокурора. Дійсно, я, як законослухняний громадянин України, прийняв вимогу представників держави сплатити 28 млн грн до державного бюджету України в якості нарахувань за податковими зобов'язаннями. Цe нe означає, що я погодився із звинуваченнями, тому залишаю за собою право звернутися до суду, для отримання остаточного та справедливого рiшення", - зазначив він.

При цьому Бобов заявляє, що проти нього ведеться брудна кампанія. "Одним з її елементів є безпідставні звинувачення. Я завжди чесно декларував всі свої доходи багато років. Суть претензій до мене не в порушенні законодавства. Це політичний тиск та тиск на бізнес моєї родини", - написав раніше нардеп.

Він також вважає, що кримінальним провадженням йому було "завдано моральної шкоди, принижено честь, а також ділову репутацію".

"Саме тому сьогодні адвокатом в моїх інтересах була подана заява до Генеральної прокуратури", - додав парламентарій.

Як повідомляв Укрінформ, раніше до парламенту надійшло подання Генпрокуратури щодо зняття недоторканності з народного депутата Бобова. Його підозрюють в ухиленні від сплати податків і декларуванні недостовірної інформації.

Сьогодні, 24 травня, генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Бобов заявив про намір сплатити понад мільйон доларів несплачених ним податків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-