Тіллерсон назвав Україну

Тіллерсон назвав Україну "надійним партнером" у Радбезі ООН

Укрінформ
Державний секретар США Рекс Тіллерсон задоволений взаємодією з Україною в ООН, назвавши її надійним партнером Сполучених Штатів у Раді Безпеки.

Таку оцінку він висловив під час зустрічі в п'ятницю з Володимиром Єльченком, повідомили Укрінформу в Постійному представництві України при ООН.

"Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко мав коротку розмову з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном. Американський дипломат акцентував, що Україна є надійним партнером Сполучених Штатів у Раді Безпеки ООН", - зазначив у коментарі агентству речник Місії України при ООН Олег Ніколенко.

За словами українського дипломата, державний секретар США висловив задоволення останніми контактами з Президентом України Петром Порошенком та міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

"Зі свого боку, Володимир Єльченко подякував Рексу Тіллерсону за незмінну солідарність США з Україною, насамперед, у Раді Безпеки ООН", - поінформував Ніколенко.

Крім того, Єльченко у п'ятницю провів зустріч з главою британської дипломатії Борисом Джонсоном. "Зокрема, обговорювалась координація позицій і співпраці між Україною і Великою Британією в Раді Безпеки ООН", - повідомив речник української дипмісії. Він додав, що з британського боку також прозвучали позитивні оцінки щодо взаємодії з Україною.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю в Нью-Йорку відбулося засідання Ради Безпеки ООН міністерського рівня щодо ядерної активності Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-