Лінкявічюс назвав справи Насірова і Мартиненка

Лінкявічюс назвав справи Насірова і Мартиненка "антикорупційними" індикаторами

Укрінформ
Глава МЗС Литви Лінас Лінкявічюс переконаний, що справи проти відстороненого глави ДФС Романа Насірова та колишнього екс-нардепа Миколи Мартиненка стануть індикатором дієвості нових антикорупційних органів України.

Про це він заявив на заході із започаткування аналітичного "Форуму України" у четвер у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ті, хто знається на ситуації в Україні, я можу згадати такі імена, як Насіров або Мартиненко. Це є реальні справи (порушені НАБУ – ред.), і кожний дивиться, чи вони будуть просуватися, або ні. І усі слідкують за цим – і друзі, і вороги. Це також є певним індикатором: структури (антикорупційні – ред.) існують, як вони працюють, чи вони роблять реальну справу, щоб викорінити вплив бюрократії та олігархів на суспільство", - заявив глава МЗС Литви.

За словами Лінкявічюса, нині для України настав час, коли вже треба показати реальні результати започаткованих реформ. "Час нині не на боці України", - зазначив міністр.

Водночас він позитивно оцінив процес реформ і боротьби з корупцією в Україні, відзначивши, що за останні три роки було зроблено більше, ніж за усі попередні двадцять.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-