Ляшко каже, що в НАБУ його чотири години

Ляшко каже, що в НАБУ його чотири години "питали про все на світі"

Укрінформ
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що пробув на допиті в Національному антикорупційному бюро (НАБУ) чотири години.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"Мене чотири години допитували типу в якості свідка за фактом незаконного збагачення. Я запитую "Кого?" - "Особи". Я запитую "Якоїсь особи?" - "Немає особи. Особистість не встановлена". Тоді про що ви мене допитуєте? За яким фактом і у якій справі? Оскільки допит тривав у НАБУ, ми дали всі свідчення. Я зацікавлений в тому, щоб максимально встановити істину і довести, що це сфальсифіковане кримінальне провадження. Абсолютно вигадана справа. Немає жодних підстав для порушення справи. Немає навіть факту. Вони не можуть повідомити факт, за яким порушено справу", - заявив Ляшко.

На запитання про те, про що йшла розмова, Ляшко заявив, що "про все на світі".

"З ким я живу, де я проводжу свій час, хто така моя дружина, хто моя мама. Про все на світі питали", - зазначив депутат.

Як прокоментував адвокат Олега Ляшка Андрій Мамалига, підставою дій у відношенні Ляшка була купівля будинку.

"На сьогодні підозру на пред'явлено жодній особі", - зазначив захисник.

Нагадаємо, 24 квітня директор НАБУ Артем Ситник повідомив про відкриття кримінальної справи стосовно Ляшка. Раніше ЗМІ повідомили, що лідер Радикальної партії за останній рік придбав нерухомості приблизно на 20 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-