Антикорупційники зацікавилися декларацією Ляшка

Антикорупційники зацікавилися декларацією Ляшка

Укрінформ
САП направила до Національного антикорупційного бюро матеріали кримінальної справи щодо незаконного збагачення народного депутата Олега Ляшка.

Про це повідомив під час брифінгу директор НАБУ Артем Ситник.

"З Антикорупційної прокуратури дійсно надійшла справа щодо незаконного збагачення. Але вона тільки надійшла, я не готовий сказати, що там відбувається по тій справі", - зазначив він у відповідь на запитання журналістів.

Як повідомляли ЗМІ, впродовж останнього року народний депутат і лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з дружиною придбав нерухомості на 20 мільйонів гривень.

На початку 2016 року цивільна дружина нардепа - Росіта Сайранен - придбала у Києві земельну ділянку на 600 кв. м для сільського господарства. Утім, на ділянці вже побудований двоповерховий  будинок на 300 кв.м. У декларації політика це майно не вказано.

На початку 2017 року Ляшко купив собі будинок і земельні ділянки в елітному населеному пункті під Києвом - Козині. Площа маєтку - 550 кв.м. Загальна вартість - 15 млн грн. В інтерв'ю журналістам Ляшко переконував, що придбав майно у кредит, утім, у декларації і у витягу на нерухомість дані про кредит або іпотеку відсутні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-