Клімкін і Галбур обговорили демаркацію українсько-молдавського кордону

Клімкін і Галбур обговорили демаркацію українсько-молдавського кордону

Укрінформ
Віце-прем'єр, міністр закордонних справ і європейської інтеграції Молдови Андрей Галбур на зустрічі із главою МЗС України Павлом Клімкіним подякував Києву за сприяння в процесі Придністровського врегулювання.

Зустріч відбулася на полях засідання країн "Східного партнерства", Вишеградської четвірки та деяких країн ЄС сьогодні у Варшаві, повідомляє прес-служба МЗС.

"Сторони підтвердили взаємну підтримку територіальної цілісності і суверенітету України та Молдови. Галбур висловив вдячність Україні за сприяння в процесі Придністровського врегулювання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що міністри позитивно оцінили хід нинішньої дискусії та висловили сподівання на подальшу практичну реалізацію проекту ЄС "Східне партнерство". Співрозмовники також обговорили шляхи подальшої імплементації Дорожньої карти українсько-молдавського співробітництва на 2017 рік, зокрема в частині демаркації кордону, проблем власності та екологічного захисту р.Дністер.

Особливу увагу було приділено питанням розбудови прикордонної інфраструктури, а також запровадження спільного контролю на центральній ділянці кордону між державами.

Фото: mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-